donderdag 5 april 2018

Tips voor slaapkamer inrichten

In dit artikel hoop ik je te inspireren als het gaat om het verbeteren en opleuken van de inrichting van je slaapkamer. Als je zelf nog tips hebt, stuur ze alsjeblieft even door.
  1. Kies voor tenminste 3 bijzondere items in je slaapkamer. Dat kunnen beeldjes, schilderijen, foto’s of iets uit je jeugd zijn. Maar door een aantal van dit soort dingen in je slaapkamer te zetten heb je al snel een vrolijk gevoel. En dat is wel prettig bij het opstaan!
  2. Om het opruimen beter te structureren kun je van die schuiflades onder je bed plaatsen. Zo voorkom je dat daar alle troep onder wordt geschoven, en zo creeer je bovendien extra opbergruimte voor bijvoorbeeld sloffen of bedlinnen.
  3. Zet groen in je slaapkamer. 1 of 2 plantjes of cactussen (die hoef je minder te onderhouden) is meer dan genoeg. Het zorgt ervoor dat je slaapkamer meer tot leven komt.
  4. Een groot element in je slaapkamer dat als kunst bedoeld is, kan je slaapkamer een compleet andere look geven. Bijvoorbeeld een groot beeld dat je in het buitenland tijdens vakantie gekocht hebt of juist een leuke grote stoel.
  5. Zet kaarsen in je slaapkamer. De intieme momenten worden zo… nog intiemer!
  6. Denk goed na over de vloer. Sommige mensen vinden vloerkleed veel lekkerder lopen op blote voeten. Maar als je voorkeur hebt voor laminaat, en je partner wil toch iets zachts onder zijn voetjes, dan kan hij zelf ook een klein kleedje neerleggen.
  7. Heb je een TV in je slaapkamer? Hang deze bij voorkeur op aan een tv-beugel
  8. Werk alle kabeltjes en snoertjes van je wekkerradio en telefoonoplader netjes weg.
  9. Zorg voor voldoende ruimte voor de boekjes en tijdschriften die je ’s avonds leest. Het staat zoveel netter als je daar een bakje voor hebt waar je ze in kunt droppen!
  10. Tip nummer tien alweer! Om echt goed tot rust te kunnen komen zorg je ervoor dat je slaapkamer lekker donker wordt. Bespaar daarom vooral niet op je gordijnen, maar koop goede dikke. Zeker in de zomermaanden wordt het in Nederland al vroeg licht (soms al om 5 uur ’s ochtends).
Als je op zoek bent naar leuke interieur winkels dan raad ik je zeker aan om naar wat woonoutlets te gaan. Door daar doorheen te struinen doe je vanzelf nog meer ideeen op. Voor je slaapkamer, huiskamer en hele interieur.

Bron: http://slaapkamer-inrichten.blogspot.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten